Hvordan få fjernet angst/fobier?

Du sitter fast i følelser og får ofte høre at “DU MÅ GLEMME” eller
“KOM DEG VIDERE” Det “koker i hodet” og tankene gnager….

«Ta deg sammen» eller « kom over deg selv», ja dette er bare noen uttalelser som kan komme fra andre som ikke har vært i vanskelige følsomme situasjoner.

DET FINNES HJELP, du har sikkert drømt om at et problem har løst seg i løpet av natten og du har kanskje til og med fått nye løsninger, søvnfrekvensen Theta kan hjelpe deg ut av dette med en aktiv meditasjon enten som du gjør på egenhånd, kurs eller booke time.

I energimedisin tenker vi at mange av disse følelsen her under er lavfrekvente energier og tærer i oss og kan tre inn som en handlingslammelse og også som overenergi som mangler balanse:
Kjærlighetssorg, urettferdig behandlet, mobbing, sorg, savn, avvisning, skam, anger, brudd, overgrep, sinne, hat, bekymringer er noen av følelsene som
TAR PLASS i deg og tærer på deg.
Det er et som at «begeret er fylt til randen og renner over» du aner ikke hvordan du skal bli kvitt tanker og følelser som river i deg. Du er redd for å bruke opp vennene dine eller partneren din, du holder mye av dette skjult for omverden. Vanskelig å forklare å sette ord på følelsene.

HVOR LENGE HAR DETTE PÅGÅTT HOS DEG?
TANKER OG FØLELSER BLIR STERKE NÅR DU TENKER PÅ GAMLE HENDELSER?
Da ligger det i underbevisstheten din og kan være et hinder for å gå framover. Det finnes hjelp. 

Noen unngår å prate og utvikler tvangstanker for å få fred fra seg selv, andre ruser seg, noen selvskader seg, røyker, blir ekstremt kontrollerende og MÅ ha en ekstrem orden rundt seg, og andre jobber og jobber. Altså ingen fasit men uheldig for den som er inni i labyrinten av tanker og følelser som nærmest lager en KLO av angst i brystet eller magen. Når angsten har kommet, da er det så og si umulig å tenke klart.

HVA GJØR DU FOR Å FÅ FRED FRA DINE TANKER?
Vi mennesker er forskjellige og har forskjellige måter å løse problemer på, og de som ikke har opplevd å bli “kvalt” i sine følelser/tanker forstår heller ikke tanken av å ville gi opp. De fleste gir ikke opp men de kan bli desperate og kan overreagere og lage litt stå hei rundt seg, men som sagt, forskjellige reaksjoner og ingen fasit.

PRØVER DU Å FÅ ANDRE TIL Å FORSTÅ DEG?
Det gjør de ikke når de ikke har vært der du har vært. Det er veldig mange som kan forstå er bekymring for å miste noen de er glad i, og en bekymring rundt økonomi og framtid, fordi det har mange opplevd.

VÆR KLAR OVER AT DE FLESTE  VET IKKE HVORDAN DE KAN HJELPE.  
DE ER REDD FOR ANDRES FØLELSER OG TANKER OG KOMMER TIL KORT.
Når dine utvalgte «hjelpere» ikke kjenner til sine egne mønstre og følelser, så hvordan kan de hjelpe deg?
Det er fort gjort å gå inn i den følelsen av at du blir avvist.

HJELPER DET DEG Å SNAKKE OM IGJEN OG OM IGJEN OM DET SAMME? BLIR DU EGENTLIG BEDRE?
Du får sjelden støtte fra noen som ikke har vært i den samme situasjonen som deg, og de vil som oftest komme med sine forklaringer om hvordan du kan komme deg videre utifra sin egen forståelse.  Vil det hjelpe deg, så er det bra, men som oftest blir det helt feil.

Tenk litt over hvem du snakker med.
Ei som aldri har hatt barn men vet ALT  om barneoppdragelse.
Ei som aldri har født barn men vet ALT om fødsler.
Ei som aldri har tatt et studie i Coaching men prater og forklarer om hvordan man skal gjøre det.
Ei som aldri har vært blakk, eneforsørger eller arbeidsledig vil aldri forstå følelser av nederlag og bekymring. De vil forklare deg hva du skal gjøre ut ifra sine egne tanker og sine egne erfaringer.
Ei som aldri har vært syk, sliten, møtt veggen og har minimalt med energi, vil aldri forstå hva det dreier seg om og vil nok forklare deg om sitt gode kosthold eller tren mer, for det gir energi.
Ei som har blitt utsatt for overgrep vil aldri forstå frykten og angsten som etterfølger, de forstår ikke, men de ha for at de prøver.

Vil du lære deg å slette følelser som «flyter» over eller som «kverner» da kan det være en ide å øve deg i å gå i Theta søvnfrekvensen og bruke den aktivt.

Gjør denne øvelsen ofte.
Lukk øynene,  tenk at du ser opp mot et vakkert lys, øyeeplet går litt oppover under øyenlokkene.
Si inni deg:  at den vonde følelsen trekkes ut, ut av deg og løses opp inn i lyset, og si at den skal bli transformert til en gode følelsen du vil ha, navngi den gode nye følelsen som for eksempel: gi meg “indre ro og trygghet”. Når du gjør dette i theta (øyeeplet litt opp) så vil du noen ganger merke en umiddelbar endring og andre ganger forsvinner ikke følelsen. Det er fordi det er “glemte” hendelser eller følelser som ligger skjult for deg. Prøv uansett «førstehjelp» meditasjonen, lek deg inn i mirakelzonen.  Prøv med forskjellige følelser når du er rolig. Eks. jeg vet at jeg redd for selve angsten, gi meg en ro istedet.
Når en følelse er transformert så er den blitt nøytral, og når du tenker på det du forsøkte å endre, er det nå vanskeligere å få tak i både tankene, følelsen og de indre bildene, da har du vært i mirakelzonen din. Who hooo..whooo hooo.

Hvordan avviser du deg selv?
Blir stille, lar andre snakke, lar andre komme før deg, du er ikke så viktig, du unngår å si hva du ønsker deg, hvordan du vil ha det? 

Eks. jeg føler meg avvist av ……og erstatt med at du kan leve uten å være avvist.
Når du avviser deg selv så vil den ytre verden også avvise deg.  Når du forstår hvordan du avviser deg selv så får du innsikt i hvordan den ytre verden din viser deg din indre verden. Da kan du gi deg selv nye gode følelser når du er i Thetas mirakelzone og din ytre verden vil endre seg.
Manifester inn nye følelser og nye drømmer inn i underbevisstheten.

Mange av mine klienter har lite sympati for seg selv og er ofte noen arbeidsomme rivjern som har høye krav til seg selv. De forstår ikke hva som har skjedd når de har møtt den kjente «veggen» og klarer ikke å ta seg sammen eller skjerpe seg. Det er egentlig enkelt men også komplisert, de avviser sin sårbarhet og vil være «hest» når de er «katt». Når de har blitt bevisst sine følelser og mønstre om hva som er utløseren til å drive seg selv så hardt, kan de lettere bli healet og komme seg tilbake til jobb. I timene hos meg får de innsikt og jeg hjelper de med å se sine blindspor som er skjulte handlingsmønstre.

Etter meditasjonen: Ønsker du å lære mer om hvordan du kan hjelpe andre med å slette/ transformere avvisning, anger, skyld, angst osv.
Brosje: Basic DNA kurset kan være en ide for deg som vil lære mer.
Advanced DNA er et kurs etter Basic DNA og anbefales for deg som vil forstå i dybden av følelser og tanker og hvordan de kan transformeres.
For deg som vil jobbe med å ha klienter så er Gull: Masterkursene verdt å ta en titt på.

Booke time er for deg som trenger snarlig hjelp for å få bort klumpen i magen, smertene i brystet eller gjentakende tanker som kverner og uro. Og om du vil komme deg ut av en depresjon eller utmattelse og mye mye annet. ThetaHealing kan brukes til det meste der det stopper opp for deg.
Det er rått, det er unikt og det endrer deg der du vil endres.

Hvordan du kan kontrollere eller rett og slett bli kvitt dine frykter.

ALLE FRYKTER ET ELLER ANNET.  Å VÆRE REDD ER EN NATURLIG FØLELSE.
VI TRENGER VÅRE NATURLIGE FRYKTER FOR Å KUNNE PASSE OSS FOR FARER SOM ER REELLE ,OG AT VI FÅR KONTROLL, DET ER BRA FOR OSS. NÅR FØLELSEN AV FRYKT TAR FULLSTENDIG OVERHÅND OG DET IKKE ER NOE RISIKO FOR EN ULYKKE VIL DEN VÆRE ET PROBLEM.

FRYKTER/ FOBIER OG HVORDAN DU KAN FJERNE DEM FOR GODT

Å være redd for noe er en helt naturlig følelse.  Alle mennesker frykter noe om det er reelt eller om det ikke er reelt. Vi alle bærer med oss frykter som hindrer oss i å komme oss videre. Om det er jobb, kjærlighet, forhold, skole, karrière, unger, familie, insekter, dyr, eller noe annet som er normalt. Våre frykter har en form for kontroll og kan ødelegge mye for oss, spesielt hvis det går utover andre vi omgås med eller stopper oss i å leve det livet vi egentlig elsker.
Mange av våre frykter kan ha startet via en opplevelser tidligere i livet, eller du har «arvet» frykten fra en av foreldrene dine eller besteforeldre. Vi kan også oppleve en frykt kan komme over oss plutselig, helt som “lyn fra klar himmel”. Det kan ha vært en lyd, en lukt, mennesker, situasjon som trigger fram en frykt som gjør deg uvel. Det som kommer til oss av en plutselig «frykt» men rasjonelt så er ingen ting rundt deg akkurat da i det øyeblikket som tilsier at du skal være redd. Da kan det har vært noe som har blitt framprovosert fra omgivelsene, eller tiden er inne for å oppdage et eldgammelt minne fra en annen tid som er klar for å forløses. Minner fra et tidligere liv.

Fra mitt eget liv: panikkangsten kom over meg som lyn fra klar himmel når jeg for noen år siden stod på badet, øyenvippene mine brakk på grunn av et dårlig forsøk på å se bedre ut med falske øyevipper. Den panikken som kom over meg, var helt ubegripelig, jeg gikk rundt i stuen ( bodde alene) og rundt meg selv, hjertet hamret, svettet i henden og klarte ikke å tenke. Som en gal person ringte jeg til min kjæreste ( nåværende mann) skrek og hylte over noen vipper og at jeg aldri kunne gå ut igjen…en reaksjon som hinsides min personlighet, jeg hadde vanligvis tenk…ja ja…de vokser ut igjen, får ta på litt ekstra eyeliner da..så er det ok. Men jeg var ikke i nærheten av en rasjonell og rolig tankegang. Denne vannvittige angsten varte i over 2 timer før jeg fikk roet meg litt ned. Jeg gikk inn i mirakelzonen (Theta)  min og spurte hva det dette dreide seg om? Da kom det bilder, og minner fra et program fra tidligere liv hvor jeg hadde lepra og var utstøtt. Reaksjonen fra det livet var at jeg gråt i mengder over å ha vært ensom, utstøtt og avskyelig. Fikk healet dette minnet og kunne så få latterkrampe over vippene som brakk. Det som var så utrolig spennende og ikke minst innsiktsfull og kult, var at jeg kunne fikse meg selv. Å være i theta gir meg svar og det endrer og forløser gamle minner og traumer. Jeg elsker å hjelpe andre mennesker til å leve si sin mirakelzone og bli kvitt sin «dritt» for å få det godt.

Eks fra en klient med angst i 25 år. Hun har gått til psykolog i flere år uten at angsten ble borte. Alltid når hun skulle ut døren måtte hun ha med seg en av sine unger eller sin samboer. Hun dro aldri ut alene på disse 25 åren og var uføretrygdet på grunn av sin sterke angst. Hun har vært ufør fordi livet har vært så begrenset.  Angsten kom plutselig den dagen hun fikk det 3 barnet i huset. Panikk og angstanfallene hennes startet da.  Et program fra et tidligere liv kom fram under healingen, hvor hun skjørte i fjellveggen med sine 3 unger og de ble momentant drept. Det livet ble forløst og angsten ble så redusert at hun kunne begynne å leve igjen som alle andre. I dag arrangere hun kurs og kjører bil igjen alene. Vil også nevne at hun tidligere ble dårlig hver gang hun kjørte forbi en fjellvegg, uten å forstå.

De fleste mennesker redd for noe – Selv om det kan være vanskelig å forstå for andre, for de som lider, kan det være ødeleggende. Verst av alt, de kan også sette pris på at deres egen frykt kan gi fordeler.

Eks. en klient som var livredd for kjøre heis, så sin fordel i den treningen som han fikk av gå i trapper. Litt vel ubeleilig når han var på forretningsreiser til Japan eller New York og møtene var som oftest høyt oppe i skyskrapere.
Hvor kom frykten fra? Jeg gikk i theta for han og det kom et minne om en stein og fastklemt. Resten kunne han fortelle selv. Om en vond hendelse når han var liten å satt fast i en sprekk. Vi forløste det minnet med Theta og han dro umiddelbart ned til Oslo og kjørte sin første heis tur på 40 år.

Frykter mennesker lider av inkluderer:

 1. Frykt for edderkopper (arachnophobia) gammelt minne
 2. Frykt for høyder (akrofobi) naturlig frykt men kan bli overdrevet
 3. Frykt for slanger (ophidiophobia) naturlig frykt
 4. Frykt for bakterier (mysofobi) redd for å bli syk eller å dø
 5. Frykt for offentlige taler (glossophobia) redd for hva andre mener og tenker, samt å glemme, bli oppfattet som dum
 6. Frykt for nåler eller få injeksjoner (trypanofobi) ofte frykt for smerte og blod
 7. Frykt for klovn (coulrophobia) tidligere minne 
 8. Frykt for mørket (nyktofobi) tidligere minne, mangler indre trygghet
 9. Frykt for å være lukket i små rom (klaustrofobi) kommer alltid av et tidligere minne.
 10.  Frykt for folkemengder (agorafobi) kommer alltid av et tidligere minne/ traume.
 11. Frykt for tunneler, kommer alltid av et tidligere minne/ traume.
 12. Frykt for å fly, redd for å dø og miste kontroll, dø i fra livet og familie.
 13. Frykt for snakke i forsamlinger, frykt for og bli stum, ikke levere, at noen skal le, ikke huske osv.

Når en frykt blir så vedvarende, overdreven og urimelig at den forstyrrer en person. Tenk på frykt som en sunn reaksjon på en potensielt truende situasjon, som kan beskrives som en når den blir intens, irrasjonell og ukontrollert. Selv om personen ikke er i umiddelbar fare, kan symptomer på en frykt inneholde:
• Rask kort pust eller pustevansker
• Økt hjertefrekvens
• Stramhet i brystet
• Svette
• Skjelving
• Et ønske om å komme seg unna
• Kvalme
Det som også forsterker dette, er frykten for å få «anfall».
Symptomer kan også bli intense selv ved tanken på en frykt da hjernen kan skape en reaksjon på en fryktelig situasjon når den ikke egentlig oppstår. Mange mennesker med frykter og angst har også panikkanfall.
Panikkanfall kan komme» kastet» på en og er uten rasjonell tankegang. Det som kan framprovosere det kan ha vært alt fra en tanke, lukt, minne, noen som er hørt, noe som er sett osv. Panikkanfallet kommer så raskt og det er underbevissthetens frykt som trår fram fra «skjulestedet sitt /intet» og viser seg.

FÅ ENDRET DIN FRYKT MED THETAHEALING®
Vanligvis søker ikke folk behandling for dette. De finner måter å tilpasse seg og arbeide rundt frykten som er ideelt for dem slik at de kan unngå sine frykter det for enhver pris som han med heisen. Det er da de ofte sier at de kan leve med det.
I noen tilfeller kan frykt føre til at en person blir helt tilbaketrukket, som min klient som kjørte inn i en fjellvegg i sitt tidligere liv, som alltid måtte ha med seg noen når hun gikk ut døren, noe som påvirket deres faglige og sosiale liv. Men det er ingen god måte å leve på men de overbeviser seg selv som at det er slik de vil ha det. Det fungerer jo, med de begrensningen og det blir en vane.

Ofte kan disse personene slite med å unngå sin frykt til det blir uunngåelig for dem og konsekvensene blir for alvorlige, da først vil de be om hjelp.
Når jeg utfører en psykisk reading hos klienten får jeg ofte bilder og hendelser som jeg deler med klienten for at de kan kjenne en resonans, andre ganger fører jeg klienten selv tilbake i tid hvis de ønsker det. De fleste gangene har et traume, frykter og  tanker  blitt forløst ved å ta en reading ved  å gå tilbake til hendelsen som utløste frykten som kan være i dette livet, DNA ( fra forfedre) eller annet. Klienten selv trenger ikke å huske selve årsaken. Mange ganger holder det også med å forløse selve følelsene og forløpet til frykten uten at klienten må kunne forklare selv.
Den nevnte frykten er sjelden det dypeste problemet. Frykten for å snakke med publikum kan være relatert til et tidligere liv når klienten ble halshugget på grunn av å snakke ut som en kvinne. Eller en opplevelse fra dette livet som har skapt en frykt i klienten og trenger ikke være forståelig. Hjernen vår lagrer minner og opplevelser gode som vonde, og mange hendelser glemmer vi. Men en opplevelse for et lite barn kan være veldig følsomt og vondt, og hvor eldre vi er, feier vi disse minnene under «teppet» og tenker at «det var da ikke noe å bry seg om» men det kan i noen tilfeller være akkurat denne «ubetydelige» hendelsen som utgjorde en frykt. Reaksjonen på frykten er at den har ingen alder, så selv om man er godt voksen og VET at frykten ikke er rasjonell så vil underbevissthetens gamle minne trå inn og man har ingen kontroll lenger. Man går tilbake til den alderen det skjedde mentalt, og hvis hendelsen skjedde når du var eks. 8 år, så blir du nesten så redd som den gangen. Gamle følelser dukker opp igjen.
Disse gamle følelsene og minnene kan du endre med ThetaHealing® .
En ThetaHealer utøver kan umiddelbart identifisere underliggende traumer og få bort den vonde følelsen som ligger tilbake på din tidslinje.

Når du forstår hvordan sinnet ditt fungere så vil du lettere kunne akseptere dine frykter og gjøre noe med det.
Den primære delen av hjernen din, kalt Amygdala, er den delen som er ansvarlig for å forårsake angst og fobier. Fobi er den irrasjonelle frykten, når den primære delen av hjernen din får deg til å reagere godt før din bevisste, rasjonelle hjerne har hatt tid til å analysere frykten. Denne delen av hjernen kan omprogrammeres for å avbryte irrasjonell frykt. Sinnet vet ikke forskjellen mellom det som skjer på utsiden og hva som skjer på innsiden. Derfor er visualisering så kraftig helbredende for vårt mentale sinn. Det reagerer bare på stimuli du gir den. Som betyr at du har full kontroll over hva du velger å fortelle deg selv og hvordan du deretter reagerer på det. Theta gir deg en ny ide som du bevisst velger deg. Mange kognitive metoder hjelper deg til å få kontroll over angst og frykter og de har gode metoder og til stor hjelp. Jeg selv foretrekker og lære bort til mine elver hvordan de kan fjerne frykten helt. Frykter kommer jo fra et sted så det å få identifisert årsaken kan den forløses med Theta. Du blir fri.

DITT SINN LINKER SEG TIL DINE 5 SANSER
Ditt sinn linker seg til de fem sansene. Når du opplever minner eller traumer, husker du hvordan du følte, hva du så, hva du hørte, hva du smakte eller hva du kunne lukte. Når du gjenoppretter det minnet, husker du ikke hva som faktisk skjedde, bare du husker din versjon av det minnet og din begrensende trosretninger du har knyttet til det minnet.
ThetaHealing® kan hjelpe deg med å endre og takle mønsteret av negative tanker som gjør at FRYKTEN din ikke lenger kan ta kontroll.

Her er noen tips for å utnytte din egen kraft:
Finn kildene til stress.
Vi er mer utsatt for frykt når vi er stresset,  ubalansert og for lite vann og mat i kroppen.
Hva gjør deg ulykkelig?
Bekymringer om penger? noe annet?
Hva er du redd for?, ikke være bra nok, flink nok?
Hva angrer du på?
Hvem er sint på?
Har du skyldfølelse, og hva dreier det seg om?
Hva savner du i livet ditt?
Hva kan du gjøre som er din passion, hvem kan du glede med det?
Hva kan du gjøre for andre?
Hva kan du gjøre for deg selv?
Tar du ut for mye på jobb?
Hvordan kan du forenkle livet ditt?
Skriv ned det du kommer på.

Stress er i utgangspunktet basert på et udefinerbart mål, eks. jeg er redd for å ikke være god nok-men så har du aldri definert HVA SOM ER GODT NOK, og da vil du ALLTID opprettholde følelsen av stress.
Eller jeg MÅ VÆRE PERFEKT…så VET DU IKKE HVA PERFEKT ER.. eller at målet ditt er helt urimelig, for hvem og hva skal du være perfekt for? Hva er du egentlig redd for?
Være snill mot deg selv. Når du har en frykt eller fobi, kan det være fristende å kritisere deg selv. For eksempel å bli irritert og frustrert over deg selv, å det å fortelle deg selv at du er dum eller patetisk fordi du er er redd. Denne typen selvsabotasje er anklagende, hard og fornærmende, noe som gir en følelse av lav selvtillit og følelse av å være uverdig, istedet for å være støttende for din egen utvikling.  Å være støttende for deg selv, er å snakke til deg selv som du ville ha gjort til ei venninne.

Å tro at du kan overvinne en frykt eller fobier, er det første steget til frihet. Å ha en frykter er ikke et tegn på svakhet – det er bare at ditt sinn og kropp har utviklet en forsvarsmekanisme som trenger korrigering. Ofte så starter de negative tankene

Med ThetaHealing® kan du endre begrensende tro (inkludert frykt og fobier) og erstatte dem. Når du har forandret de dype forankrede trosretningene som får deg til å frykte bestemte ting, kan du komme tilbake til logisk tenkning.
.ThetaHealing® kan bidra til å frigjøre uheldig tro og frykt, også de minnene og tankemønsterene som vært der fra barndommen. Du kan finne ut mer om hvordan ThetaHealing®-utøvere bruker Theta-hjernebølgen for å gjøre disse endringene for deg her. Se på deg selv og ditt med interesse, for din frykt til nå har på en eller annen måte også beskyttet deg, men nå er det blitt en utfordring.

Måten vi tenker på, påvirker måten vi nærmer oss våre liv.
Når du velger å tolerere eller unngå en frykt, gir du bort kraften din.  Det å overvinne en redsel er en del av din personlige vekst. For å gjøre det,  trenger du se det som en positive utvikling, og slippe tanker om at det er urettferdig eller en andres feil. Det er på tide å ta tilbake kraften din.”Du kan erobre,og endre nesten hvilken som helst frykt hvis du bare vil gjøre deg kjent med den og deg selv. Når du forstår deg selv, så er det lettere å gjøre noe med.
For husk, eksisterer frykt ikke noe annet enn i sinnet.

Hvis du er interessert i å finne ut hvordan ThetaHealing® kan hjelpe deg?
Da kan du kontakte oss i dag for å bestille en økt eller stille et spørsmål.
ThetaHealing® muliggjør øyeblikkelig emosjonell og fysisk transformasjon, så du slipper å lide i stillhet.