Sølv: You and Your Inner Circle

2 dager

Vi må lære å virkelig elske. Elsk oss selv, elske våre venner, elske vår familie, elske vårt samfunn …

Vi vokser stadig og utvikler oss, og under vekstprosessen er det svært viktig å ha en sunn støtte av et system og forhold til menneskene rundt oss. Det er bare med det rette supportteamet at vi kan bevege oss fremover i livet med tillit.

Dette kurset vil virkelig forandre livet ditt og forberede deg på å gå videre, ved å gi deg klarhet og forståelse om hvem som skal være en del av din indre sirkel. Du lærer hvordan å jobbe på deg selv for å tiltrekke deg de rette og likesinnede menneskene til å bli en del av din indre sirkel.

Du og din indre sirkel er designet for å hjelpe deg med å bevege deg fremover i suksess i alle aspekter av livet ditt ved å sette de riktige menneskene rundt deg, og vite hvem din beste venn skal være.

I dette seminaret lærer vi deg hvordan du gjenkjenner din indre sirkel og hvordan du kan se hvilket nivå av utvikling folkene rundt deg er i. Vi vil vise deg de forskjellige stadier i sinnet:
Barnetrinnet, dine foreldre og besteforeldrene dine, et modent sinn.

Som healere, hvis du er omgitt av folk som trenger konstant oppmuntring, vil du bli drenert veldig snart. Derfor bør noen mennesker i din indre sirkel være folk som gir tilbake til deg.

Du vil ta en test for å se hvilken mental utvikling du er i. Deretter lærer du hva du trenger å gjøre for nå dit du vil være.

Vi lærer deg hvorfor din indre sirkel endres så mye, hvorfor du skifter ut vennene dine, og hva slags venner du trenger å tilbringe tid med, slik at du blir styrket og føler deg bra, slik at du fortsatt kan gi tilbake til verden.

Vi lærer deg hvordan du kan forstå hvordan tankemønster de forskjellige menneskene er i, og hvor de er i sin utvikling. Dine kollegaer, kunder, ansatte og studenter, familie og venner er alle i forskjellige utviklingstadier og det er du også.  Når du omrokkerer disse, så kan du oppnå en formidabel endring av din tiltrekkning og energi, og du kan hjelpe også dem til å bevege seg fremover.  Ved å bli bevisst hvem som tapper deg for energi og hvem som gir energi, vil du bli enda mer integrert i deg selv, og mer tydelig på dine valg, avgjørelser og mye mye mer.

Dette seminaret vil være en forutsetning for DNA 4.
Forutsetninger: Grunnleggende kurs: Basic DNA, Advanced DNA og Dig Deeper

    Ditt navn:

    E-post

    Telefon

    Ønsket Kurs

    • Uttalelsene i dette nettstedet og klassen er ikke ment for å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Denne informasjonen er gitt for pedagogiske formål. På ingen måte bør informasjonen på dette nettstedet anses som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av din lege eller annet helsepersonell.