Booke time

ThetaHealing® med Anett P. Wang

 • 30 min 650, -kr
 • 60 min 1250, -kr
 • 2 timer 2200, -kr 
 • Korona tilbud 2020: 1800,- kr for dobbeltime.
 • Korona tilbud 2020: 10 timer. Pakkepris  7500,- kr
 • Her kan du se en Demo fra en undervisning med en av mine elever Marit Uglehus fra Dig deeper kurset. Her bruker jeg Thetafreksvens for få endret mentale blokkeringer som er tanker og følelser umiddelbart. Readinger og intuitiv coaching for og readinger for å “se”.

Tema: Sterke uro/ angst i store forsamlinger?her viser jeg Intuitiv anatomi/ readinger?bruk av Theta hjertefrekvens ? hjernerfrekvens 4-7 hertz for å hente ut informasjon som gamle minner som klienten selv ikke husker?Så gis det nye gode ???affirmasjoner som går rett inn i underbevisstheten og endrer uroen til ?glede og RO. Tusen takk til Marit Uglehus som stilte opp for å vise hvordan vi Thetahealere jobber, og at det kan være til hjelp for andre som trenger det???Love and light??? helbreder?? Under Thetahealingnorge er det flere demoer 🙂

Publicerat av Anett Powell Wang Måndag 7 januari 2019

Hvordan en ThetaHealing®-time fungerer:
Våre sertifiserte ThetaHealing®-Mestere vil jobbe med deg for å identifisere og frigjøre blokkene som forårsaker utfordringer i livet ditt! Med en en-til-en økt er mulighetene ubegrensede.
På den første konsultasjonen diskuterer du dine spørsmål og mål. Deretter skal personen sitte i en avslappet stilling med øynene lukket under økten. Dette gjør at klienten kan gå inn i en thetahjernebølge som er en veldig avslappet og meditativ tilstand. Dette tilrettelegger arbeidet gjennom det underbevisste sinnet der våre kjerneverdier og følelser holdes.
Jente Med Blomster, Photoshoot, HÃ¥r

De som oppsøker oss er de som ønsker å endre sin indre sabotør til innsikt.
De kommer for å endre vaner og uheldige reaksjonsmønstre, for å få veiledning til å selv ta action for oppnå sine mål og drømmer.
De kommer for å ha noen å snakke med.
De kommer for å få åndelig veiledning.
De kommer for å forløse gamle minner og urolige tanker.
De kommer få forløst sine blindspor og omskape de til nye muligheter og løsninger.

Skøyter, Vinter, Snø, Jente, Kvinne
De kommer for å sortere kaos og urolige tanker.
De kommer for å forløse sine frykter og omskape de til indre ro og harmoni.
De kommer for å få hjelp til sin karriere, business og kjærlighet.
De kommer med fysiske plager som de tror kan være følelse og tankerelatert.
De kommer for å endre stress.
De  kommer for å få selvtillit.
De kommer for å få selvfølelse og mestring på forskjellige områder i livet.
De kommer for å endre seg.

Beach, Fugler, Soloppgang, Skumring

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale hvis du lurer på om vi kan hjelpe deg?

Blokkeringer og begrensinger som ligger i oss kan komme fra minner som kan komme fra våre foreldre, besteforeldre, søsken, miljø, forfedre, kollektive bevisstheten eller tidligere liv. Vi forløser disse minnene slik at vi kan forholde oss til dette livet uten å bli styrt av gamle begrensninger. Når disse gamle følelsene og mønstrene er oss bevisst, så endres de raskt i theta til gode følelser og nye tanker hvis man ønsker det.

Moro, Kaldt, Eleganse, Ansikt, Mote

Det enorme potensialet i denne thetateknikken kombinert med erfaring og profesjonalitet avgjør at i en enkelt økt kan vi sammen løse viktige og langvarige problemer. En ThetaHealer er der for å hjelpe deg i å overvinne hindringer for å lede deg mot en dypere forståelse av deg selv og din egen åndelige vei.
ThetaHealing er en metode som kan brukes på ulike måter.
De som oppsøker ThetaHealing ønsker en forandring i sitt liv.

Thetahealing brukes til å gjenopprette balansen mellom det fysiske, mentale,
Når ”veien er ryddet” og klienten har fått en forståelse og bevissthet på årsaken kan man lettere komme i harmonisk balanse fysisk og mentalt.

 •  Avbestillingsregler:
  Det krever 24 timers varsel for å avbryte eller endre avtalen.
 • Personlig, telefon eller skype
  Kontakt via e-post: post@anettpowellwang.no
 • Mob. 92017222
 • påmelding kurs finner du her…

   Ditt navn:

   E-post

   Telefon

   Ønsket Kurs

   • Uttalelsene i dette nettstedet og klassen er ikke ment for å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Denne informasjonen er gitt for pedagogiske formål. På ingen måte bør informasjonen på dette nettstedet anses som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av din lege eller annet helsepersonell.

  Leave a Reply