Gull 2: World Relations

 • ThetaHealing® World Relations
  Forutsetninger:Grunnleggende Basic DNA, Advanced DNA, Dig deeper, Intuitive Anatomy
  Dette kurset har målrettet fokus på bestemte kulturer og livssyn. I din bevissthet, underbevissthet, kollektive bevissthet, historisk minne og ditt DNA skjuler minner, hat og frykt for andre kulturer og religioner. Dette hindrer deg i å ha ubetinget kjærlighet og blokkerer for dine terapeutiske healingevner og klarsyn.
  Når disse tros-programmene kommer frem i lyset, vil hat og bitterhet som ligger skjult i din underbevissthet bli fjernet.
  Som mesterutøver av ThetaHealing vil du ta imot klienter fra alle kulturer og forskjellige religioner, og da vil du etter kurset være godt forberedt så du viser ubetinget kjærlighet til dine klienter og det de sliter med.
  Du vil også kunne se på dine egne liv uten frykt og du kan starte oppgaven med å gjøre deg selv frisk igjen. 

  Regresjon til et tidligere liv er som reise inn i ett spennende lærerikt eventyr om deg selv og som er interessante i en selvutviklingsprosess og ikke minst i en terapeutisk sammenheng. Vi finner handlingsmønstre som kan gjenta seg fra liv til liv som vi nå kan forløse og møte sjelens vekst. Blokkeringer og begrensinger som ligger i deg kan komme fra minner som kan komme fra våre foreldre, besteforeldre, søsken, miljø, forfedre, kollektive bevisstheten eller tidligere liv. Vi forløser disse minnene slik at du kan forholde seg til dette livet uten å bli styrt av gamle begrensninger.Dette kurset tar utgangspunkt i glemte opplevelser som ligger lagret i underbevisstheten og kroppen. Disse minnene kan stamme fra barndommen, et tidligere liv og de kan komme fra forfedrene dine og kan forstyrre vår mentale, følelse og psykiske velvære.

Om kurset:

 • Dag en og to er fokusert på de landene i verden med en oversikt over deres tro og skikker. Du lærer å finne og frigjøre negative følelser og programmer mot andre kulturer og mennesker over hele verden som ligger i din underbevissthet.
 • Dag tre er fokusert på trosstrukturer og funksjonaliteten til alternativ healing mot næringslivet.
 • Dag fire og fem er det fokus på religionene i verden, deres tro, og lære aksept av dem med ekte ubetinget kjærlighet.

  Studenter som har tatt World Relations kurset har blitt overrasket over hvor mange negative ubevisste tanker, følelser som kom frem i lyset.  I mange tilfeller var disse genetiske(stamfedre) oppfatninger knyttet til frykt, hat og sinne mot andre land og også sitt eget folk de ikke visste de hadde. 
 • https://www.youtube.com/watch?time_continue=250&v=tyaEQEmt5ls

  Ditt navn:

  E-post

  Telefon

  Ønsket Kurs

  Leave a Reply