Omtale

Marit:
Jeg oppdaget Theta healing da jeg var innom Facebook siden min og Anett sin side popet opp med Intuitiv anatomi. Jeg ble nysgjerrig på hva hun hadde, da jeg selv har flere healing system. Jeg ble tiltrukket av Intuitiv anatomi kurset hun skulle ha. Så jeg ringte for å melde meg på. Traff en veldig betryggende stemme, og følte at vi fikk tonen med en gang

Theta har hjulpet meg til å tro på meg selv, vokse til den jeg er klar for å være, og leve i harmoni og fred.
Jeg likte å lære om mine dypeste følelser og at jeg kunne leve uten frykt og andre ned trykte følelser som hindret meg i å leve det livet jeg ville leve. Teknikker som bare fikk meg i et med alt som er og Coaching i samtale, mentaltrening, innsikten i meg selv og andre, følelser som ble forløst og raskt forsvant osv.
Jeg ser hva det har gjort for mine klienter, så med ydmykhet og glede av å se at metakognetiv- coaching virker som at klienten har fått tilbake fargen i ansiktet, undring over at det de kom for er borte, at det kunne være så enkelt, se glede og livsmot er tilbake i klienten.
Jeg har aldri møtt et så kjærlig menneske noen gang. Og måten hun jobber på ovenfor om det er klienter eller elever er en sjelden vare. Hun ser deg, tester deg, hjelper deg om du er en av hennes elever. Hun er tydelig og bestemt og fleksibel. Medfølende, imøtekommende på en trygg og omsorgsfull måte. Ærlig og rett frem og det liker jeg.  Jeg tør påstå at Anett Powell Wang er den dyktigste jeg vet om. Hun løfter deg til å bli mer av deg. Og følger deg på veien med kjærlighet og ydmykhet. Takk for tryggheten du gav meg til å bli mer av meg og er glad du har beriket mitt liv og for at du er en del av det.

Jeg fikk mitt Intuitive anatomi kurs som jeg følte jeg trengte og mange flere har det blitt. Jeg føler at Theta healing har fått livet mitt på plass, jeg vokser til den jeg vil være, og med kjærlighet og glede kunne hjelpe andre til å bli Theta healer eller bare gi behandling i Theta. Dette er det som har vært mine største forandringer på alle områder av livet mitt. Veldig takknemlig for at Anett sin side poppet opp på siden min slik at jeg kunne få muligheten til å lære meg disse fantastiske teknikkene i Theta og forandre så mye i livet mitt.
Marit Uglehus
Ugleskogen
Larvik
93664410D

Blomst, Rose, Kjærlighet, Blomster, Petal, Rosa

Anonym: Etter å ha blitt gruppevoldtatt og slet med enorm panikk og angst etterpå, fikk jeg noen behandlinger av Anett.  Jeg har ikke ord for hvor fort det endret seg til at minnene ikke hadde makt over meg mer. Nå er jeg rolig og har det så mye bedre.

Berit Hoflacher; Vond korsrygg fra desember 2013. 5 timer hos manuellterapeut våren 2014.
5 timer igjen våren 2015. Fikk ikke sove om natten, visste ikke hvordan jeg skulle ligge for at det ikke skulle være vondt. Kunne ikke gå eller stå lenge av gangen. Kunne ikke løfte tungt. De verste dagene følte jeg meg som en gammel kjerring fram til lunsj. Da først ga det litt etter. Kom nesten ikke ut av sengen om morgenen og alt gikk i slow motion.
Har trent zumba, pilates og styrke hver uke for å styrke rygg og core – det har nok hjulpet litt. Har ”hengt meg” i ribbeveggen hver uke etter zumba for å strekke ut ryggraden. Da var kroppen skikkelig varm. Har brukt innlegg-såle mot skjevhet i bekken.
Byttet madrass og etter hvert kjøpte jeg også ny overmadrass. Men – det som gjorde susen var timene hos Anett. Da jobbet det skikkelig i rot/harachakra og etter det har jeg vært forbausende bra og smertefri.

Jeg deltok på kurs og  Jeg “bare visste” at jeg skulle lære det og det viste seg å være riktig for endelig fant jeg det jeg hadde lett etter. I dag jobber jeg sammen med Anett, holder egne kurs og tar imot klienter.
Berit Hoflacher
mob. 995 72 235
Lørenskog

 

primærlogo fra nettsidene med transparant bakgrunn
Flere av våre ansatte i firmaet og ledere benytter oss av Anetts Theta Coahcing.
Vi har benyttet hennes kunnskap siden 2013. Det sier vel alt.
Hilde Hjelt HK data

Unni Torsvik:
Etter 25 år med sterk angst har jeg nå et helt annet liv som angstfri. Allerede etter 5-7 timer ble det store forandringer da hun tok meg med på reise inn i et tidligere liv og forløste det programmet som var stor del av min angst. Anett leste meg, så bilder og trigget rett inn i problematikken og forløste. Jeg var med hele tiden og hun spør om det er ok med en endring av følelser før hun gjør noe.
Med jevne mellomrom setter jeg av tid for meg selv og har en utviklende transformerende samtale med Anett. Jeg skriver barnebøker og i dag arrangere jeg medium og malerkurs. Du finner meg på Facebook.
Unni Torsvik

Evelyn Floan:
Du fikk meg i gang Anett . Tusen takk for det. Etter kursene føler at jeg har fått tatt angsten min. Kjenner mindre uro, og kjenner den så spør jeg meg selv hva det dreier seg om og sletter de tankene eller minnene som har med uroen å gjøre, men er helt uten angst. Utrolig befriende. Nesten så jeg gråter.
Det å ha grupper på Fb så vi får øvd sammen og at vi er her for hverandre har hjulpet utrolig mye.
I dag holder selv ThetaHealingkurs og tar imot mine egne klienter.
Evelyn Floan
Lille Alven
mob. 953 68 771

Ingeborg Hjelt:
Jeg har deltatt på Thetaehealingkurs hos Anett og bruker henne som min mentor.
I dag holder jeg Gravideyoga på nett. Som har vært en del av min spirituelle utvikling.
I framtiden vil jeg selv ta imot klienter fordi denne metoden virker raskt.
Ingeborg Hjelt
www.ingeborgk.no

turid Aakvik:
Da jeg hørte ordet theta healing for fire år siden visste jeg intuitivt at det var noe jeg ville lære meg. Jeg visste ikke noe om theta healing på forhånd, og var veldig spent på det jeg skulle lære og om jeg ville få det til. Det var gøy å lære og enda gøyere jo mer jeg lærte. Theta healing er det som har gitt meg den største veksten og de største endringene i mitt liv. Det er en glede å hjelpe andre og se følelser endres. Se andre få mer tro på seg selv.
Anett er en varm, dyktig og fantastisk lærer. Hun er tydelig og en god veiviser. Kunnskapen deler hun på en flott måte. Ofte blir det både smil og latter. Hun gir av seg selv og etter kurs så sitter jeg igjen med gode minner, nye vennskap og gode følelser. Kursene har hjulpet meg til å vokse på så mange områder. Jeg har likt alle kursene. Gleder meg til å lære mer. Tusen takk Anett for den du er og alt du gir. Det er en glede å ha deg som lærer.
Turid Aakvik
Drammen
90663972

Blomst, Blossom, Naturen, Lilla Blomster

Ela Maria:
ThetaHealing virker på meg på alle nivåer av eksistens: fysisk, emosjonell, åndelig og mental. Theta fjerner blokker og hindringer som hindrer det fulle potensialet i livet.
Jeg liker å lære hvordan kan jeg helbrede andre mennesker. Healing gjør det mulig å aktivere de overnaturlige sansene clairvoyance, clairaudiente.
Anett Powell Wang har mye kunnskap og praksis i helbredelse. Hun kommuniserer og lærer lett bort kunnskap og ferdigheter. Hun er diskret, selv kontrollert, snill og behandler alle med respekt.
Hun er en godt kvalifisert instruktør og kursene i Theta healing underviser hun så det blir forståelig, interessant og du kan føle deg trygg.
Etter kursene vet jeg hvordan det føles å ha egenverd og ha en plan for fremtiden og tar selv imot klienter etter masterkursene.
Ela Maria Siemieniec.

Nancy Bakkemo:
TO ALL MY LOVING FRIENDS
Today i have attended the first day of ” Game of Life” another extraordinary theta healing course, held by the amazing Theta Healer Master Anett Powell Wang at Lørenskog.
I am totally blown away by how fast one can change a human beings thought patterns /feelings with theta healing and it is so much fun and extremely exciting, there are no limits for what you can accomplish.

As a nurse i can really see how great theta healing is for developing a better health, because it makes your body, mind and soul work synergetically together, and our health is depending on how our cells work in our body.
if you are happy and at ease, your body will make more happy hormons and in that way your cells will work better than if you are sad and stressed and most deseases are a consequence of negative habitual feelings kept in our body over a long period of time.

My first inspiration when i started my Journey three years ago was Dr Joe Dispenza, he is a dr in neuro science,chiropractor, public speaker and author that experienced an accident in a thriathlon running his bike, he was paralysed and healed himself. He is driven by the the conviction that each one of us has the potential for greatness and unlimited abilities. He is also educating people how they can rewire their brains and recondition their bodies to make lasting changes.

This is also how we work with Theta Healing. It is an amazing tool to make people living from their greatness and inner potential.
I am so proud to be a part of this greater health movement that is happening in our World. And i am a part of this in more than one way with all these lovely amazing people all around us.
So when i was with you all at Lørenskog today, and you all know who you are, i feel so grateful to have the possibility to have met you all and that we are on a misson to make people live happier healthier lives, being loving themselves and there fore living from their true potential. I am also blessed with all you my friends that are contributing in various ways to make the world a better place.
I bless you all.
Nancy Bakkemo

Modell, Liten Jente, Barn, Portrett

Jeg tok med meg min datter 12 år til Anett fordi hun hadde psykosomatiske plager som legene ikke kunne hjelpe henne med, de fant ingen nevneverdige plager. Anett ville vite mist mulig om henne og plagene fordi hun sa at da ville jeg ikke tro på det du fikk fram. Det er kun for din egen tro og innsikt og lettere for deg å tak i problemer etterpå som andre må hjelpe til med.
Anett lukket øynene og «leste» min datter og sa at hun gruer seg til å gå på skolen og har skiftende vondt i magen, ryggen, kvalm, svimmel osv. jeg kunne bekrefte alt.  Hun sa at dette startet allerede på barneskolen som jeg igjen måtte bekrefte.
Hun jobbet en time på min datter og det var nevneverdige endringer. 2 timer til ble satt av til dattera mi og hun har ingen plager mer.
Etter dette har hun behandlet alle ungene mine med matallergier og annet.
Mamma Merete

Liten Jente, Villblomster, Eng, Barn

Min datter tisset på seg hver eneste dag, hun rakk aldri toalettet og var hun hjemme på besøk hos noen, tisset hun på seg.
Anett lukket øynene og sa at hun var redd for å tisse, og det hadde med skolen å gjøre. Anett fortalte min datter på 8 år hva hun fikk fram, min datter bare nikket på hodet og sa ja. Anett sa noen ord høyt om at det nå var trygt å tisse og fjernet frykten fra noen eldre gutter som pleide å være på jentetoalettet. Hun har ikke tisset på seg siden.
Mamma Jorun

Randi Uhre:
Anett har behandlet hele familien min med forskjellige plager og jeg selv har gått hennes masterkurs.
Jeg er veldig fornøyd med Anett og kursene som gir dyp innsikt.
Selv har jeg jobbet med psykisksykepleier i over 30 år, og hadde vi kunnet benyttet denne kunnskapen her så tror jeg med sikkerhet at mange psykiske plager ville ha vært redusert. Dette er noe alle burde kunne beherske.
Randi Uhre

Kontor, Frilanser, Datamaskin, Business

Jeg er leder og møtte den typisk kjente « veggen».  En annen leder i min vennekrets anbefalte Anett. Etter som jeg selv er spirituell og tenker at mine plager kan sine årsaker i meg selv. Men ettersom jeg ikke så «skogen for bare trær» og klarte ikke  å få en oversikt på hvor jeg skulle starte å endre eller hvordan, falt det seg naturlig å søke hjelp. Som leder er jeg løsningsorientert og vil ha endring rask. Etter 3 ganger hos Anett, fikk jeg full forståelse om hvor «skoen trykket» og hvor jeg skulle starte å endre livet mitt. Er nå tilbake på jobb 80% og studerer resten.  Jeg er lykkelig og energien har kommet tilbake.
Kristin anonym

Jente, Blomster, Gul, Skjønnhet, Natur

Det var mine tvangstanker og fobier som førte meg til Anett. Vi har hatt jevnlig kontakt over skype og livet har blitt lettere.
Nå tør jeg mye mer og det går framover. Jeg har fortsatt jevnlig timer hos Anett fordi det stadig nye ting i meg som jeg vil endre på. Som barn ble jeg mobbet, og hun endrer mye av mine følelser av å ikke være bra nok, til å føle meg roligere å trygg. Hun ser meg virkelig og mine egenskaper har kommet tydeligere fram. Jeg tør nå å satse på kunstneren og dikteren i meg selv.
Ida anonym

Pen Kvinne, Unge, Kvinne, Livsstil, Sunn, Sommer

Min ME var et hinder for at jeg hadde tror på at jeg kunne jobbe. Jeg var så redd for å svikte arbeidsgivere og redd for å bli sykere. Etter første time sa Anett at jeg kom til å jobbe før året var omme. Det tok 4 behandlinger og jeg fikk jobben som hun sa. Jeg er overlykkelig over den raske framgangen. Det kan ikke forklares hvordan hun jobber, det nytter ikke å se en demo på video som jeg gjorde, for den viser deg ikke hva som skjer inni deg men det var demoen som skapte et håp i meg.
Ine Johanne Kristiansen

Lise Askvik fortjener en varm klem og et stort hjertelig takk for den gode omtalen hun gir ThetaHealing etter at hun var på kurs hos meg for første gang i 2011, hvor hun tok kurset Basic DNA, (Theta grunnkurs)
3 dager før hun fik diagnostisert brystkreft.
I boken “Kreft ga meg kraft” hvor Lise Askvik omtaler ThetaHealing og Theta meditasjon som den teknikken som hjalp henne igjennom kreften.
I 2011 var hun for først gang på kurs hos meg,  det var 3 dager før hun fikk diagnostisert kreft.
Hun brukte nesten daglig flere av Theta teknikkene hun lærte på kurset igjennom hele kreftperioden.

Hun var  igjen på kurs Advanced DNA (Videregående) vinteren 2014 og omtaler i bladet “Tara Frisk” ThetaHealingkurset som et ” Frydefullt kurs”.
Vil du lese annonsen så klikk på bildet, da blir den stor.

En varm hjertelig takk igjen til Lise Askvik fra meg Anett Powell Wang

Og enda en artikkel i rb.no linken nedenfor hvor Lise omtaler ThetaHealing.
Trenger du en oppkvikker? Vær så god! Her er en liten dose Lise Askvik. Med to pupper denne gang.
Megga har fått ny pupp

Romerikes BladLokalt 11. Mai 2014 07:23
Les mer om Lise Askvik.

https://www.youtube.com/watch?v=Y4vKEFcu-Mc


Skårersletta 18 1473 Lørenskog     Se kart her…
Mobil: +47 92017222
post@anettpowellwang.no

    Ditt navn:

    E-post

    Telefon

    Ønsket Kurs

    Leave a Reply