Rainbow Children

ThetaHealing® Rainbow Children
Varighet 5 dager
Forkunnskaper ingen.

Dette seminaret oppfyller Viannas visjon om å undervise i Regnbue barna.Vår verden er nå velsignet med Regnbue barn, tenåringer, unge voksne som er intuitivt begavede individer som er ekstremt kjærlige, de har med seg minner om andre tider og steder og som bringer med seg uendelig kjærlighet og tålmodighet.

Regnbuebarna er kloke sjeler som tilbyr ny visdom og innehar evnen til å forandre verden rundt dem. De er følsomme, medfølende og oppmerksom på andres følelser.

Indigobarna innledet en  ny tidsalder, og de kan være påvirket av negativitet rundt dem, men de kan skifte tilregnbuebarn.

Regnbuebarna seminaret er designet for dem, deres foreldre, omsorgspersoner og lærere.
Med d
ette bemerkelsesverdige programmet vil de validere og forbedre sin åndelige utvikling i et trygt og kjærlig miljø, slik at de kan dele sine egne spesielle gaver med andre.

Du vil oppleve dette seminaret som et eventyr og du lærer deg  hvordan du kobler deg til Skaperen.
Du vil læreet bredt spekter avThetaHealing®teknikker som hvordan du gjør trossarbeidet og hvordan det er å skape positive følelser, empati, helbredelser av kropp og sjel, guidede meditasjoner, fremtidige skytsavlesninger.

Gjennom de syv plan av eksistensen skal du lære fantastiske måter å kommunisere med engler og planter, hvordan du kan helbrede med krystaller, hvordan du kobler deg til dyr,  tromming og Totems, pluss utvikle din telekinese, og vite hvordan du endrer auraer og helbrede dyr.

Du vil lære16 forskjellige øvelser.

 

 

  Ditt navn:

  E-post

  Telefon

  Ønsket Kurs  Uttalelsene i dette nettstedet og klassen er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Denne informasjonener gitt for pedagogiske formål. På ingen måte bør informasjonen på dette nettstedet anses som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av din lege eller annet helsepersonell.

  Leave a Reply