Team

 

 

Ring +47 22991700 eller send dem en epost på post@balderklinikken.no.

De fleste pasientene hans lider av mage-/ tarmlidelser som irritabel tarm, diare, forstoppelse syreoppstøt, Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt. Mange har ved siden av energimangel, autoimmune sykdommer (som leddsmerter), har allergi eller astma. I mange tilfeller er symptomene utløst av matintoleranse. En blodprøve er med på å avsløre de matvarene pasientene reagerer på. I behandlingsopplegget inngår dietter basert på prøveresultatene, samt melkesyrebakterier og naturstoffer som skal fjerne grobunnen for matintoleransen. I mange tilfeller kan pasientene spise vanlig mat igjen når kuren er avsluttet. Er mangeltilstander påvist, suppleres det med vitaminer eller mineraler.

Som de andre legene på Balder-Klinikken bruker han de nyeste nasjonale og internasjonale forskningsresultatene for å videreutvikle prosedyrene som brukes i miljømedisinen.

Han er medlem av Den Norske Legeforening (DNLF).

Forstå mer om hvorfor tarmflora og tarmfunksjon kan påvirke helsen

Vår lege Richard Knobel har i lang tid arbeidet med mage-tarmpasienter. På denne siden deler han kunnskap om behandling av mage-tarmplager og andre plager som har sammenheng med hvordan tarmen fungerer. Richard mener at mer kunnskap hos pasientene kan gjøre behandlingen enda mer effektiv.

– Pasienter skal ikke være sine egne behandlere, men dialogen med legen blir ofte enklere og pasientene følger ofte tiltakene bedre når de har mer kunnskap, sier Richard.

Her vil du etter hvert finne tilsammen 8 videoer. De legges ut i løpet av 2020.

https://balderklinikken.no/wp-content/uploads/2019/12/God-helse-begynner-i-tarmen-del-1.mp4?_=1

https://balderklinikken.no/wp-content/uploads/2020/02/Dysbiose.mp4?_=2

https://balderklinikken.no/wp-content/uploads/2020/04/Lekk-tarm-low-res.mp4?_=3

https://balderklinikken.no/wp-content/uploads/2020/04/SIBO-%E2%80%93-Kopi.mp4?_=4

Richard Knobel er utdannet lege fra universitetene Mainz og Duesseldorf i Tyskland. Han har flere års erfaring som sykehuslege innenfor indremedisin/ kirurgi, og begynte ved Balderklinikken i 1999.

påmelding finner du her…

  Ditt navn:

  E-post

  Telefon

  Ønsket Kurs

  • Uttalelsene i dette nettstedet og klassen er ikke ment for å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Denne informasjonen er gitt for pedagogiske formål. På ingen måte bør informasjonen på dette nettstedet anses som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av din lege eller annet helsepersonell.

  Leave a Reply