Om Anett Powell Wang

Om meg Anett Powell Wang
Siden 2008 har jeg undervist ThetaHealing og behandlet klienter fra Europa og over hele Norge via Skype og telefon.  Min terapeutiske utdannelse startet allerede i år 2003.
På veien har jeg tatt med meg mange fantastiske kognitive teknikker fra forskjellige utdannelser.  Kinesiologi, hypnose, regresjons-terapi, healing, medium, MI-motiverende intervju, karrièreveiledning, NLP osv.  men det var først da jeg møtte på ThetaHealing i 2007 jeg opplevde hvor raskt og enkelt jeg selv kunne få min sensitivitet til å bli min styrke, omgjøre mine negative følelser om meg selv og erstatte med nye positive følelser der og da, her var det teknikker som for meg fungerte så revolusjonerende raskt og enkelt  som passet min utålmodighet og tidspress.  Jeg ble  frisk med omprogrammering og selvinnsikt.   Loven om tiltrekning “Manifestering” ble virkelig.

Det hele starte med nysgjerrighet om det virkelig gikk an å forandre seg fra å være ekstremt sensitiv og samtid hard og tøff mot meg selv. 
Min tosidighet var at dypt inni meg trodde jeg på at det gikk an å bli frisk, den andre delen av meg som hadde med seg  en stor porsjon skeptiske,  analytiske og kritiske tanker forsvant mer og mer ettersom resultatene viste seg først hos meg selv og så på mine klienter.


Fra 26 års alderen startet kroppen å vise sine tegn med pollen allergi, mat-allergier, ekstreme hud-problemer, skilsmisse, økonomisk stress som enslig mor, depresjon, smerter i hele kroppen (fibromyalgi) utmattelse og astma.

Med et skap fult av kremer og medikamenter og en konstant frykt for å bli dårligere bestemt jeg for at nå skulle det skje en forandring i livet mitt, uavhengig hvor lang tid det tok. Jeg trengte teknikker som jeg kunne bruke på meg selv. Utålmodig og lei av meg selv med min utømmelige selvkritikk valgte jeg å lytte jeg til min intuisjon som førte meg til ThetaHealing. Det traff mitt hjerte umiddelbart, jeg følte meg endelig hjemme og tro mot meg selv.

Min vei til å bli frisk var at jeg tok fatt på det mentale, mine kaotiske tanker som bekymringer, avvisning, anger, skilsmisse, redsler, selvkritikk, skuffelser, forventninger, dysleksi, kjærlighet og sinne. Jeg lært meg å “snakke” og “se” mine fysiske plager og tok tak i det mentale. Hvor mer indre harmoni jeg oppnådde, hvor friskere ble jeg.  Lykkefølelsen kom sterkere og sterkere og ble bevist meg selv og hvem jeg var og er.
Med aktivt bruk av Theta lærte jeg å LEVE NÅ,  jeg opplevde å være i en flyt.
Unødvendige bekymringer, kontroll og tillærte “være mønstre” er borte og JEG ER MEG.

I dag lever jeg med en styrke og glede av indre kjærlighet godhet for meg selv og andre.
Hvis jeg kan, kan du!

Ellers så har jeg siden år 2008 erfaring som kursholder og instruktør mot deltagere i det private markedet og mot bedrifter innen mental trening, kognitiv terapi og bevisstgjøring hvor jeg også «skreddersyr kurs»

Jeg er engasjert av bedrifter som benytter min kunnskap sammen med Thetacoaching  til å  hjelpe mennesker innen karriere og omstillingsfaser i forbindelse med alt fra yrkesvalg og livs-veiledning mm.

Min utdannelse er opprinnelig Web- designer og reproteknikker og har jobbet mange år i reklamebransjen.  Har også drevet familiebarnehage, og vært teamleder i Podium AS.

Anett: Mitt engasjement  er å hjelpe deg til å få en personlig vekst og bedre hverdag fysisk og psykisk, samt bevisstgjøring av healing og endringsprosesser for å skape økt energi, livsglede og lære deg i å være tro mot deg selv med en større selvinnsikt.
Jeg tror på både tanken og en skapende kraft, og at når menneskene får indre fred, vil det være veien mot den holistiske fred.

påmelding finner du her…

Ditt navn:

E-post

Telefon

Ønsket Kurs

  • Uttalelsene i dette nettstedet og klassen er ikke ment for å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Denne informasjonen er gitt for pedagogiske formål. På ingen måte bør informasjonen på dette nettstedet anses som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av din lege eller annet helsepersonell.

Leave a Reply