ThetaHealing Basic DNA

ThetaHealing seminarene er for deg som ønsker å endre deg selv og manifestere et fantastisk liv, og selvfølgelig for deg som ønsker å jobbe som healer. Du vil lære magiske teknikker som kommer fra noen av de største mestere i verden og teknikkene har blitt utført på tusenvis av mennesker med  fantastisk gode resultater.

1.Basic DND,  2.Advanced DNA, 3. Dig deeper   er de 3 viktigste kursene du MÅ ha før du går over til mesterkursene. Mesterkursene er for deg som vil utføre ThetaHealing og coaching på klienter.

Grunnkursene passer for deg som ønsker å bruke det på deg selv, venner og familie eller som et supplement til annen behandling.  les mer her…

Du lærer deg å samtale og samarbeide med “Skaperen” for å få hjelp til det du ønsker å løse i deg selv og andre. Du lærer deg å “se” og “høre” beskjeder som er sendt til deg med en elskverdig og kjærlighetsfylt kraft som er til ditt og andres beste. Tidsplan for seminarer kan du lese her…

Xtrakursene i ThetaHealing:
Manifestering, Rhythm og Game of life (business) passer for deg som vil ha fokus på og oppnå dine drømmer og fjerne mentale blokkeringer som hindrer deg i å nå dine mål. Game of life har over 200 nye følelser som du trenger ved oppstart egen praksis.
Familie, venner, miljø og den genetiske arven kan være årsaken til dine begrensninger. les mer her…
Rainbow Children er et seminar for intuitve barn hvor foreldre kan være med hvis de har tatt Basic og Advanced. les mer her….

Leave a Reply