Sølv: Manifesting and Abundace

 

ThetaHealing®
Manifesting and AbundanceTheta Healing Manifesting and Abundance Course

Varighet 2 dager, kr.3700,- + depositum
Kontakt post@anettpowellwang.no
mob.:+47 920 17 222

MANIFESTERING OG OVERFLOD
Forutsetninger: Basic DNA – Advanced DNA og Dig deeper. 
Varighet: 2 dager

https://youtu.be/Y4vKEFcu-Mc

I ThetaHealing®, er begrepet manifestere den tro at det er mulig å skape noe i den fysiskeverden ved å bruke tilkoblingen til Skaperen av alt som er. Hver uttalelse, tanke og handling er reflektert av hva vi er manifesterer vi i våre liv. Hva vi tenker og sier har en direkte betydning for hvorvidt våre manifestasjoner er til vår fordel eller skade. Hvis du hele tiden sier at du er fattig, vil du være det.
Hvis du hele tiden sier og tror at du har så det monner, vil du ha det.

I dette 2 dagers kurset vil du oppdage hvordan du superbruker manifestasjonene dine gjennom ThetaHealing®, ved å kombinere alle de verktøyene og teknikkene du har lært i våre kurs så langt. Du er nå forberedt på å problemfritt fjerne begrensinger for å lykkes på alle områder av livet ditt. Tillat loven om tiltrekning å jobbe for deg med letthet og nåde. Design livet ditt ved å øyeblikkelig rydde vekk uro, vrede, tvil og selvpålagte grenser til overflod.


https://youtu.be/Y4vKEFcu-Mc

Hver tanke, handling og dine ord reflekteres av det du skaper i livet ditt. Hver beslutning er fattet på speilrefleksjonen av det du velger å skape. Det du tror og sier, har direkte betydning om våre manifestasjoner er til vår fordel eller skade. Hvis du stadig sier at du er blakk, vil du være det. Hvis du kontinuerlig sier og tror at du er økonomisk rik, vil du være det. Dine ord, tanker og følelser er avgjørende for suksessen til dine positive manifestasjoner.

Hvorfor du bør delta på dette kurset?

 • Fjern hindringer for å tiltrekke flere kunder til å bygge virksomheten din raskere og enklere.
 • Hvis du sitter fast eller føler deg fanget i en jobb du ikke liker, og ikke ser en vei ut.
 • Dette kurset kan hjelpe deg med å oppdage den perfekte løsningen.
 • Hvis du lever fra lønnsslipp til lønnsslipp.
 • Oppdag hvorfor du er vant til å bruke alt du tjener på utgifter eller ute av stand til å spare.
 • Ønsker om bedre helse og velvære men på en eller annen måte så holder sykdommen deg tilbake
 • Hvis du føler at du jobber som en slave for å få penger.
 • Hvis du har en god ide, men ikke kan få prosjektet eller bedriften din til å vokse? Da kan du fjerne dine mentale begrensinger for å få hjelp, delegere eller tiltrekke deg finansiering.

Hvis du har forsøkt å bruke ‘Law of Attraction’ for å tiltrekke deg penger, kjærlighet eller en jobb uten synlige resultater, vil du oppdage de manglende ingrediensen gjennom ThetaHealing®


Synes du at positiv tenkning er hardt?

Det er umulig å være lykkelig og positiv hele tiden. Spesielt når du er vant til negative tankemønstre. Mange av våre tanker gjentas i våre sinn, til de blir en vanlig måte å tenke på. Gjennom ThetaHealing® kan vi fjerne blokkene til negative mønstre. Og derfor forandre vår tenkning. Dette kurset er helt anderledes andre visualiseringskurs.
Vi bruker tiden til å forsiktig hjelpe deg med å oppdage begrensende tro, blokker og andre programmer som er skjult i underbevisstheten og forandrer dem. Vi har over hundre velprøvde trossystemer for å teste deg selv og du kan ha stor glede i å skifte de ut. Du vil på dette kurset komme dypere inn i underbevisstheten og hente ut grunnårsaker til ethvert område som har forårsaket deg problemer gjennom hele livet ditt.

Hvor effektiv er ThetaHealing® over andre teknikker?

Bare å snakke om målene dine er 30-40% effektiv.
Visualisere dine mål er bare 50% effektive.
Manifesting i Theta-staten 80-90% effektiv!

 

Kan du ikke bestemme hva du virkelig vil?

Mange mennesker vet ikke hva de vil ha i livet, derfor lager de aldri livet slik de ønsker. Andre mennesker tror at deres liv leder dem, og de leder ikke livet sitt selv. Disse menneskene går med strømmen og venter på å se hva som skjer. Sannheten er at vi skaper vår egen virkelighet, og det er mulig å manifestere det beste som verden har å tilby. Men du må først bestemme hva du vil ha i livet ditt. Deretter kan loven om tiltrekning fungere på den beste måten for deg.   Alt er mulig, hvis du tror det. Vi uttrykker vårt mest guddommelige ønske om å manifestere på det fysiske planet. Hvis du kan se det i tankene, kan du holde den i hånden din.

Dette ThetaHealing® kurset er den perfekte måten å få tilgang til og manifestere den fantastiske informasjonen som blir undervist i populære bøker og videoer som The Secret, Attraction of Attraction og Abraham-Hicks lære. I løpet av dette to dagers kurset vil du motta hundrevis av fantastiske nedlastinger som er spesielt utviklet for å infisere livet ditt med overflod. Du vil lære mer om guddommelig timing. Du kommer til å forstå at grenser rundt overflod sjelden har å gjøre med økonomi.

 I dette kurset vil du oppdage og lære:

 • Manifest og nedlastinger, styrke tanker, tro og følelser for overflod i alle områder av livet ditt
 • Hvordan lykkes med å manifestere i en theta-tilstand
 • Oppdag hvordan mentale blokkeringer på overflod sjelden er om penger
 • Overflodliste av manifesteringer og nedlastinger
 • Frigjør 100- følelser som vrede, angrer og avvisning fra livet ditt
 • Rens ditt hjem og ditt sinn
 • Oppdag hvordan hjemmet ditt og kontoret påvirker overflod, og hvordan du aktiverer det for ditt høyeste og beste.
 • Oppdag hvordan du kan samarbeide med universets lover og som kan påvirker overfloden din; Loven om årsak og virkning, Vakuumlovenes lov, Magnetismens lov og mange flere …
 • Øvinger for å fjerne de mentale blokkeringene dine
 • Du vil lære mer om guddommelig timing og hvordan du kan endre din fremtidige fremtid.
 • Øvelse: Hvordan lage fremtiden fra det syvende eksistensnivået
 • Velsigne pengene dine
 • Du lærer Vianna Stibals personlige manifest meditasjon som hun bruker i livet sitt.Dette seminaret er 75% praktisk erfaring
  Har du forandret mange trossystemer men du sliter fortsatt med å tiltrekke deg  overflod? Bestill nå for å begynne å manifestere livet du velger.

  Ditt navn:

  E-post

  Telefon

  Ønsket Kurs

  • Uttalelsene i dette nettstedet og klassen er ikke ment for å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Denne informasjonen er gitt for pedagogiske formål. På ingen måte bør informasjonen på dette nettstedet anses som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av din lege eller annet helsepersonell.

  Leave a Reply