Online & video

lære deg å manifestere med denne meditasjonen.
://soundcloud.com/user-950343481/a-skape-positive-folelser

GRATIS FILMER

Her følger noen gratis online videoer fra Youtube og andre nettsteder med positive budskap. Disse filmene har gitt meg veldig mye og jeg ønsker derfor å dele de med andre. Dette er fantastiske filmer som trygt kan anbefales til alle som er opptatt av temaer som bevissthet og positiv tenkning.

Siden dette er filmer som ligger på Youtube og andre nettsteder kan det være at filmene etterhvert fjernes av den som lastet de opp. Søk da på tittelen etter filmen og du vil mest sannsynlig finne flere gratis versjoner av den aktuelle filmen. Evt. kan du kjøpe dem. De er absolutt verd å se.

Se også egen link nederst på siden som går til en nettside som har samlet mange interessante gratis filmer om bevissthet.

HOME

HomeTheFilm

Vi lever i en spesiell tid. Forskere forteller oss at vi har ti år på å endre måten vi lever på for å avverge uttømming av naturressurser og den katastrofale utviklingen av jordens klima.Denne filmen oppfordrer alle til å ta del i arbeidet med å redde vår planet og sørge for en sikker fremtid for våre barn. Filmen HOME er laget for å spre budskapet om at vi må stå sammen i denne tiden.

Se hele filmen gratis her: http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU

DEFENDING YOUR LIFE

DefendingYour Life

Denne filmen er en gammel film fra 1991. Det er en spirituell komedie med Albert Brooks og Meryl Streep. Brooks spiller Daniel Miller som dør i en bilulykke på sin bursdag. Deretter blir han sendt til det hinsidige. Han ankommer Judgment City (Dommens by) som er et skjærsildsaktig venteområde for mennesker som nettopp har dødd. Alle som ankommer Judgment City må også igjennom en livsevaluering og dersom de “består” denne går de videre på sin reise til andre virkeligheter. Filmen har mange artige replikker og situasjoner. For å se filmen gå til Viooz her:

http://viooz.co/movies/4561-defending-your-life-1991.html


INNER WORLDS, OUTER WORLDS

Inner-Worlds-Outer-Worlds

Denne filmen ble laget av den kanadiske filmskaperen, musikeren og meditasjonslæreren Daniel Schmidt. Filmen kan beskrives som en ekstern refleksjon av hans egne opplevelser innen meditasjon. Han fikk en innsikt om skapelsen som han innså var den samme innsikten mange åndelige tradisjoner rundt om i verden snakker om. Alle tradisjoner deler en felles mystisk underbygger. Han innså også at det er denne kjerne-opplevelsen som knytter oss til den mystiske kilden, men også til hverandre.

Du kan lese mer om filmen her: http://www.innerworldsmovie.com/

Du kan se traileren under og alle delene av filmen finner du på denne nettsiden: http://www.timewheel.net/Video-Inner-Worlds-Outer-Worlds

CROSSROADS: Labor Pains of a New Worldview | FULL MOVIE
En film som får deg til å se det større bildet av hvem vi egentlig er.

Crossroads er en dokumentar som utforsker dypet av den nåværende menneskelige tilstanden. Den ser på fremveksten av et verdensbilde som handler om å gjenskape vår verden fra innsiden og ut. Filmen vever sammen innsikter og funn fra biologien, psykologien, nettverksvitenskap, systemvitenskap, næringsliv, kultur og media. Filmen oppfordrer seerne til å gå “ut av boksen” og utfordre sine egne antagelser om hvem vi egentlig er, og hvorfor vi gjør det vi gjør. Dette er helt i tråd med innholdet i boken Skapelsens Paradoks.

 

Way of the Peaceful Warrior
peacefulwarrior

Way of the Peaceful Warrior er en drama film med Scott Mechlowicz, Nick Nolte, og Amy Smart. Utgitt 2. juni 2006, og basert på romanen Way of the Peaceful Warrior av Dan Millman. Filmen handler om en urolig, men talentfulle turner som møter en åndelig veileder spilt av Nick Nolte.

Her er Youtube adressen hvor du kan se hele filmen: http://youtu.be/qDNobJ-wmPI

Tuning In – Spirit Channelers in USA

tuning-in

Dette er en film som fokuserer på kanaliserte budskap. Flere kjente medium i USA blir intervjuet og stilt spørsmål som de svarer på.
Hele filmen var tidligere gratis tilgjenglig på Youtube. Nå er linken til gratis utgaven fjernet, men det er mulig å se alle delene av filmen via denne linken:
https://www.youtube.com/watch?v=0DYUxLkfMJo&list=PL321A11342CB9C1CC

 
The Celestine Prophecy

celestineprophecy

Basert på James Redfield verdensomspennende bestselgende roman, The Celestine Prophecy. Dette er en åndelig eventyrfilm hvor man gjør oppdagelse av gamle skrifter i regnskogen i Peru. Profetien og de ni viktige innsiktene spår en verdensomspennende oppvåkning, som oppstår i alle religiøse tradisjoner og beveger  menneskeheten mot en dypere opplevelse av åndelighet. Filme ligger på netflix. og kan leies sf anytime.


AVATAR

Avatar-Teaser-Poster

Avatar viser hvordan det er mulig å overføre bevissthet fra en livsform til en annen. Hovedpersonen Jake Sully overfører sin bevissthet til  en Avatar livsform også kalt Na’vi. Filmen viser hvordan alt er koblet til alt og hvor viktig det er å ta vare på naturen og alt levende siden alt er en del av oss. Her er linken til fullversjon: http://viooz.co/movies/150-avatar-2009.html

I AM

I-Am

Det er en flott film laget av regissør Tom Shadyac. Tom har laget en rekke Hollywood blockbuster filmen som bl.a. Ace Ventura med Jim Carrey, Liar Liar, The Nutty Professor, Bruce Almighty, Patch Adams, Accepted , and I Now Pronounce You Chuck and Larry. Etter å ha vært igjennom en ulykke endret hans liv seg og det førte til filmen I AM. Tom har resit rundt i verden og snakket med ulike åndelige ledere, forfattere og guruer for å finne ut hvordan vi kan forbedre vår verden og den måten vi lever i den på.
Her er linken til fullversjonen av filmen: http://viooz.co/movies/12309-i-am-2010.html

THE SHIFT
– from ambition to meaning med Dr. Wayne Dyer

theshift

Jeg ble tipset om denne filmen fra Jorunn Abusland. Tusen takk.

Dette er en flott dokumentar / film fra Dr. Wayne Dyer. Dokumentaren viser et par familier og de ??utfordringene de står overfor når de forsøker å se meningen i livet. Filmen viser hvor fanget vi kan bli av matrialismen og i det som er forventet av oss. Og dermed mister vi fokuser på det som virkelig betyr noe. Vi glemmer å lytte til essensen av det vi er. Vi lar egoet styre. Når vi slipper egoet begynner magien å virke.


Flere gratis filmer
Den ene tar for seg filmer med fokus på bevissthet. Her er her linken:
http://altering-perspectives.com/2013/11/119-documentaries-expand-consciousness.html

Den andre inneholder en del dokumentarer som er relevante for bevissthetsskiftet som pågår. Her er linken: http://www.filmsforaction.org/walloffilms/

påmelding finner du her…

Ditt navn:

E-post

Telefon

Ønsket Kurs

  • Uttalelsene i dette nettstedet og klassen er ikke ment for å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Denne informasjonen er gitt for pedagogiske formål. På ingen måte bør informasjonen på dette nettstedet anses som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av din lege eller annet helsepersonell.

Leave a Reply