Bronse 1: Basic DNA

TRYKK PÅ BILDET FOR Å LÆRE

Oppdag hvordan din tro kan forhindre deg i å leve det livet du ønsker akkurat nå
Lag et liv du vil elske.
Du ble født til å skape et godt liv for deg selv og andre.

Theta Healingkurs  er for deg som ønsker å helbrede deg selv og manifestere et godt liv. Du vil lære helt unike teknikker som har blitt utført på millioner av mennesker med veldig gode resultater.

Dette 3 dagers kurset vil forvandle og styrke livet ditt! Du vil oppdage det fantastiske potensialet i deg selv og bli oppmerksom på kraften i dine tanker og følelser, og hvordan du umiddelbart kan transformerer dem for å skape din virkelighet. Du lærer fenomenale, kraftige og utrolig enkle teknikker som lar deg lage ditt liv slik du vil at det skal være. Du vil lære å skape uendelige muligheter på alle områder av livet ditt.

Thetahealing er mest kjent for følelsesarbeidet, endring av trossystemet som i løpte av sekunder fjerner vonde følelser og tanker, og skaper nye gode.

Kropp og sinne hører sammen. Troen på at emosjoner, følelser og tankens kraft har direkte innvirkning på vår fysiske helse. Alle minner fra forfedre, historisk, livet her og nå ligger i cellens morfogenetiskefelt.

Erfaringene i sin tur er skapt av vår oppfatning av verden, og andre menneskers oppfatning av oss. Vi sender ut signaler, og andre oppfatter oss igjennom disse projiserte tankeformene.
Vi er en oppfatning av oss selv som blir tolket av andre menneskers oppfatninger.

Men hva nøyaktig tror vi at vi er?
Oppfatninger vi er blitt lært til å ta til oss i barndommen og erfaringer som fester i seg i barndommen kan utvikle seg til grunnleggende trossystemer. Barnesinnet er skjørt, de oppfatter foreldrene som de første gudene og gudinnene i livet vårt. Mye av det som sies og gjøres mot et barn, blir tatt bokstavelig.  Vi har alle lært og akseptert hva vi har blitt fortalt, sett eller hørt fra unnfangelsen til nå, ubevisst eller bevisst. Dette har skapt tanken om oss selv på godt og vondt.

Dette kurset er en forutsetning for alle andre ThetaHealing® kurs. Essensen i dette kurset er det bruk av teknikker som lar deg endre følelser, reaksjoner, handlinger og tankemønstre som holdes på plass ved tidligere opplevelser i ditt liv eller som er selvpåført eller eksternt, og eventuelt som kan komme fra dine «tros-mønstre» som sjel, historisk eller genetisk arv.
Du vil oppdage hvordan du identifiserer dine begrensende «tros-mønstre»  gjennom muskelprøving og oppleve  hvordan du raskt og enkelt kan endre disse til positive tanker og følelser og styrke dem. Du vi oppdage hvordan du øyeblikkelig kan endre år med selvsabotasje, dårlige vaner og negative livsmønstre. Dette kurset åpner dine intuitive sentre og chakraer, og du kobler deg til en guddommelig kildeenergi for helbredelse og forbedring av deg selv og andre. Vi vil veilede deg i dyp theta meditasjon for å få tilgang til ditt underbevisste sinn. Du vil også finne ut hvordan du kobler deg til skytsengler, gjøre fremtidige avlesninger, aktivering av DNA og lære å manifestere det livet du vil lage ved hjelp av den guddommelige kilden.

Dette grunnkurset er starten for deg som ønsker å hjelpe deg selv og eventuelt familie og venner.

Forkunnskaper: Ikke påkrevd.
Inkluderer: Vianna Stibals Theta Healing® kursmanual
Sertifisering: Du vil bli sertifisert som en ThetaHealing® DNA grunnleggende utøver.

ThetaHealing® Basic DNA 
Varighet: 3 dager
Forkunnskaper: Ingen

kurset vil du oppdage og lære:

 • DNA og Vianna Stibals historie
 • De 5 hjerne bølger: Alpha, Beta, Delta, Gamma og Theta
 • Aktiverer din intuisjon
 • Lær ThetaHealing®-teknikken ved å få tilgang til
 • Theta hjernebølge og tilkobling til kreasjonsenergien som eksisterer i alle ting
 • Energetisk skanning av menneskekroppen for energiske blokker og sykdom
 • Muskeltesting
 • Lær hvordan du forandrer din virkelighet ved å endre tro og følelser
 • Hvordan identifisere og umiddelbart endre / erstatte begrensende tanker, følelser, og reaksjon og handlingsmønstre
 • Hvordan bruke dette systemet for å forbedre din følelsesmessige, mentale, fysiske og åndelige velvære
 • Lær hvordan du kan skape en helbredelse med Skaperen av alt som er
 • Hvordan justere deg med din sjelsfrende eller tiltrekke deg din sjelsfrende til deg, eller skape gnist og brann i ditt nåværende forhold
 • Lær hvordan du gjør livet ditt til hva du vil at det skal være
 • Å se din mulige fremtid, og hvordan du endrer den
 • Lær hemmeligheten til å manifestere gjennom Theta Healing – DNA aktivering
 • Oppdage livets formål og hvordan du skal oppfylle detDette seminaret er 75% praktisk erfaring

  Ditt navn:

  E-post

  Telefon

  Ønsket Kurs

  Uttalelsene i dette nettstedet og klassen er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Denne informasjonen er gitt for pedagogiske formål. På ingen måte bør informasjonen på dette nettstedet anses som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av din lege eller annet helsepersonell.

  Leave a Reply