Masterkurs

Masterkursene: “Intuitv anatomi”, “Verdens relasjoner”, “Sykdom og lidelser” og “DNA 3”, seminarene er en nødvendighet for deg som ønsker å kunne utøve thetahealing profesjonelt og til sitt beste.
Seminarene må oppleves, de er fantastiske og uforglemmelige. Det er her du VIRKELIG LÆRER.

Her viser jeg hvordan vi endrer vonde minner og følelser med Theta ?fra barndommen?på Dig deeper?kurset i helgen?det er filmet med mobil?så kvaliteten er deretter. Tusen takk til Cassie som stiller opp på videoen for å vise andre hvordan vi jobber med ThetaHealing 🙂 Vi bruker også vår sensitivitet-intuisjon-klarsyn og klarfølelse når vi omskaper reaksjonsmønstre mm.

Publicerat av Anett Powell Wang Söndag 6 januari 2019

Ønsker du å bli en dyktig utøver trenger du de øvrige seminarene for å bli en mental og åndelig livsveiledende ThetaHealer.
Du lærer å gå dypere inn i de cochende spørreteknikkene, mentaltrening på alle områder i livet, forandring av tankemønstre og programmer som er arvet genetisk, historisk, familie og kollektivt. Fjerne frykter for sykdommer, intuitiv lesing av kropp og sinn.

Du vil avdekke, forløse og slette negative oppfatninger og programmer som kan hindre deg i å nå ditt høyeste potensiale. Du vil bedre dine ferdigheter, evner og intuitive evner når du har et klart sinn og er koblet til skaperen og fri fra begrensende programmer. Du vil få økt forståelse av ThetaHealing prinsippene at du er koblet til alt som er og at du skaper din egen virkelighet.
Du er hjertelig velkommen til å delta på et av seminarene. Tidsplan og påmelding finner du her…

Ditt navn:

E-post

Telefon

Ønsket Kurs

  • Uttalelsene i dette nettstedet og klassen er ikke ment for å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Denne informasjonen er gitt for pedagogiske formål. På ingen måte bør informasjonen på dette nettstedet anses som en erstatning for kompetent medisinsk behandling av din lege eller annet helsepersonell.

Leave a Reply